Sunt o persoana , din punctul meu de vedere cel putin, normala. Imi plac cartile bune, un film bun, muzica fara de care cred ca viata nu ar avea culoare. Gusturile mele se schimba pe zi ce trece, insa am si lucruri care raman constante si fara de care nu as putea trai. Viata mea e un vis continuu, din care ma trezesc din cand in cand la realitate si atunci vreau sa visez din nou.

Iubesc marea. O ador, o admir, o idolatrizez. Mi se pare Raiul pe pamant. Un rasarit de soare nu este egal cu nimic. Iubesc pescarusii, nisipul, soarele, briza ( mai putin algele).

As vrea sa calatoresc. Sa am conditiile financiare necesare incat sa’mi petrec viata calatorind. Sa descopar toate minunile acestei lumi in care ne ducem existenta de zi cu zi. Sa  vizitez  Parisul din nou ar fi ceva extraordinar iar daca as ajunge la New York sau Los Angeles deja as putea sa mor fericita. (glumesc).

Ador masinile. Ador motocicletele. Ador animalele. Ador vara. Ador vacantele. Ador unele zile de scoala. Ador hainele. Ador mancarea facuta de mama. Ador baietii buni. Ador unele persoane. Ador tatuajele. Ador desenele animate. Ador ciocolata calda.

Sunt multe lucruri pe care le ador…si altele pe care voi invata sa le ador pe parcurs.